Statika konstrukcija 2

Materijal sa predavanja možete preuzeti u Download zoni Studentskog portala.

Rezultati ispita i kolokvijuma možete videti OVDE.

PREDISPITNE OBAVEZE - SK2

Statika konstrukcija 2 - predispitne obaveze

Predispitne obaveze iz predmeta Statika konstrukcija 2 ispunjavaju se izradom 4 zadatka u toku semestra (4x7,5=30 bodova).

Termin izrade zadataka:
- Zadatak 1 - 16.03.2021.
- Zadatak 2 - 25.03.2021.
- Zadatak 3 - 20.04.2021.
- Zadatak 4 - 18.05.2021.

Postavka svakog zadatka za konkretnu grupu studenata će se okačiti na početku vežbi u terminu naznačenom iznad. Student preuzima postavku zadatka, a ulazne podatke koji su jedinstveni za svakog studenta, preuzima iz dokumenta SK2_Skolski rad_Ulazni podaci.xlsx i upisuje ih na naslovnu stranu zadatka. Izradu zadatka student sprovodi na posebnim listovima papira A4 formata koji su u donjem desnom uglu potpisani i numerisani rastućim prirodnim brojevima. Po završetku izrade zadatka, potrebno je da se postavka zadatka i listovi na kojima je rađen zadatak skeniraju i povežu u jedan pdf dokument (ne veći od 10MB) sa nazivom: SK2_grupa_ime i prezime_broj indeksa_godina upisa_broj zadatka.pdf

Primer: SK2_1_Petar Petrović_GR145_2018_1.pdf

Pdf dokument je neophodno poslati najkasnije 15 minuta po završetku tog termina vežbi, elektronskim putem na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poslati zadaci se ne vraćaju na ispravku, niti se uzimaju u obzir naknadne verzije prvobitno poslatog zadatka. Samo zadaci koji su blagovremeno dostavljeni će biti pregledani i bodovani.

Sa predmeta

PRVI I DRUGI KOLOKVIJUM

Kolokvijumi iz predmeta Statika konstrukcija 2 će se održati u sledećim terminima:

  • Prvi kolokvijum biće održan 24.04.2021. godine (subota) sa početkom u 18:00 u 203, 204, 205 i 208.
  • Drugi kolokvijum biće održan 05.06.2021. godine (subota) sa početkom u 18:00 u A1, A2, A3 i A4.

Pravo na polaganje kolokvijuma imaju studenti koji su trenutno upisani u 3. godinu studija, kao i stariji studenti koji su prijavili polaganje kolokvijuma u studentskoj službi.

Kako bi se zbog trenutne situacije imao uvid u broj studenata koji izlaze na kolokvijum i obezbedio dovoljan broj mesta potrebno je prijaviti se za polaganje kolokvijuma preko sledećih linkova:

KOLOKVIJUM - Spisak studenata

Kolokvijum iz Statike konstrukcija 2 će se održati 05.06.2020. godine u 13 časova u učionicama 203 i 204.

Na kolokvijum mogu da izađu studenti koji su trenutno upisani na treću godinu i studenti koji ponovo slušaju predmet ili studenti koji hoće samo da izađu na kolokvijum ali isključivo ako su regulisali obaveze prema FTN-u (javiti se studentskoj službi, a ne nastavnicima i asistentima).

Na linku se nalazi spisak studenata koji su se prijavili za polaganje kolokvijuma.

Na spisku pored imena, prezimena i broja indeksa svakog studenta stoji i sala u kojoj će polagati kolokvijum. Kako se u hodniku ne bi stvarala gužva studenti su dužni da dežurnog sačekaju u učionici u kojoj polažu kolokvijum poštujući razmak od 2m (ne grupisati se).

Način polaganja ispita

Od januarskog ispitnog roka pismeni ispit iz predmeta Statika konstrukcija 2 će se polagati na sledeći način:

Pismeni ispit se sastoji od dva zadatka, koja se rade odvojeno. Za svaki od zadataka studenti na raspolaganju imaju 1 sat i 50 minuta.